ESP CAT/VAL
dissabte, 17 d'agost de 2019
1r de maig: “Prioritzant a les persones, descartem la indecent precarietat”
1r de maig: “Prioritzant a les persones, descartem la indecent precarietat”
- Per: Salesians Elx
01/05/2019 - 104 Visites


En el Dia Internacional del Treball reflexionem sobre el compromís de la Família salesiana amb el treball decent.

Per: Javier Sebastián, coordinador Pastoral Escolar Sant Rafael. Salesians Elx.
 
“A la Família Salesiana ens ve ‘de sèrie’ la preocupació pel treball decent: així ha de ser, està en els nostres gens, forma part de la nostra identitat com una causa irrenunciable que ve directament del cor del nostre Pare Don Bosco”. (De Salesianos.info – Portal de Notícies Salesianes).
I és que no pot ser d'una altra forma. Fem memòria de la nostra adhesió des de Salesians Elx (Consell de l'Obra Salesiana, 22-9-2016) a la iniciativa “Església pel Treball Decent”, i en estrenar aquest mes de maig ens sumem en sentir del Manifest que totes les organitzacions promotores d'aquesta iniciativa (Càritas España, CONFER –Conferència Espanyola de Religioses i Religiosos-, Comissió Justícia i Paz, els moviments apostòlics de treballadors i treballadores cristians –HOAC i JOC- i també la Joventut Estudiant Catòlica) han difós en aquests dies entorn del 1r de maig, Dia Internacional del Treball: “Prioritzant a les persones, descartem la indecent precarietat”. (Amb l'etiqueta #NoSoyUnDescarte i multiplicant el compartir de les imatges que trobeu en aquest article, podeu donar suport a la difusió d'aquest important missatge, gràcies!). Ací us compartim el Manifest 2019.

Aquest Manifest ens proposa una reflexió profunda respecte a aquesta realitat del treball: en la seua part final es convida “a les comunitats cristianes a celebrar l'Eucaristia com a signe de solidaritat amb els qui pateixen la precarietat i deshumanització del treball, i a participar en aquelles activitats que convoquen les organitzacions sindicals per a exigir un treball decent d'acord amb la dignitat de totes les persones”.


Feliç i solidari Primer de Maig, benvolguda Família Salesiana.

 


 

 

 

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

52 directors participen en un curs de formació a Santiago de Compostel·la
8

ago

José Miguel Pérez, José Ropero, Javi Alcedo i Pedro Porto a les cases salesianes de Godelleta i Sanl ...
7

ago

Un dels monuments romans paleocristians més visitats, atesos pels salesians des de 1930.
6

ago

El Rector Major, don Ángel Fernández Artime, passa dos dies amb ells.
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat