ESP CAT/VAL
dissabte, 17 d'agost de 2019
El Col·legi Major Sant Joan Bosco obre les seves portes amb una nova aplicació mòbil
El Col·legi Major Sant Joan Bosco obre les seves portes amb una nova aplicació mòbil
- Per: Col.legi Major Sant Joan Bosco
12/02/2019 - 92 Visites


El mes de febrer va arrencar amb l'obertura del procés de sol·licitud de places per al curs 2019-2020 i el llançament d'aquest nou canal de comunicació.

El Col·legi Major “Sant Joan Bosco” de Sevilla va arrencar el mes de febrer amb el llançament d'un nou canal de comunicació coincidint amb l'obertura del procés de sol·licitud de places per al curs 2019-2020.

Aquesta nova aplicació mòbil permet tenir informació de contacte, conèixer les seves característiques o accedir a la sol·licitud de places gràcies a una finestra oberta a la vida d'aquesta institució universitària. Està disponible per a la seva descàrrega en Android i Apple Store.

L'obra salesiana ofereix una formació integral i un acompanyament personal a aquells universitaris que vénen a Sevilla a realitzar els seus estudis universitaris. En un ambient salesià de família, acompanyats per una comunitat salesiana, el Major Don Bosco ofereix un programa e formació que abasta totes les dimensions: intel·lectual, religiosa, de voluntariat, esportiva… "El col·legial que viu amb nosaltres entrar en un ambient ric d'ofertes i e experiències que l'ajuden a desenvolupar les seves competències i habilitats. Aquestes li serviran no només ara sinó també per al seu futur personal i professional", expliquen des de la casa.

El Col·legi Major hereta el mateix esperit del fundador dels Salesians, Sant Joan Bosco, el sant dels joves, i vol fer-lo partícip entre els seus col·legials amb diferents iniciatives, com el recent llançament de l'App. "Volem formar una gran família en el Bosco conreant els valors d'una casa, amb un fort clima d'estudi i pietat al costat d'una rica proposta d'activitats universitàries amb caràcter formatiu i pastoral", expliquen des de la casa.

Per a això treballen per a:

- Oferir als col·legials tots els béns materials necessaris perquè els estudis universitaris es realitzin en les millors condicions òptimes i dins d'un desenvolupament sostenible.

- Desenvolupar en els col·legials l'esperit innovador i creatiu mitjançant el foment de la participació i integració en l'organització de la vida col·legial i en les seves moltes activitats a través de les Conselleries, el Consell Col·legial i l'Assemblea Col·legial.

- Conrear un ambient familiar ric en amistat i relacions basat en el desenvolupament del seu sistema preventiu i l'esperit salesià.

- Programar iniciatives formatives que conreïn en els col·legials les habilitats i competències directives per al seu desenvolupament professional.

- Fomentar l'esperit missioner de servei-compromís en favor dels més febles.

- Afavorir i donar importància al diàleg fe-cultura a partir de valors inspirats en l'humanisme cristià mitjançant grups de reflexió i diàleg (Catecumenat Juvenil)

- Acompanyar i orientar personalment a cada col·legial en el seu creixement i maduració perquè pugui començar amb responsabilitat a descobrir el seu lloc professional en el món i el seu compromís a l'Església Per a la millora contínua i del nostre compromís per l'excel·lència en el Col·legi Major, la Direcció ha establert un programa certificat per AENOR de gestió integral de la Qualitat ISO 9001 i el Medi Ambient ISO 14001 amb procediments d'actuació.

"Viure en el Bosco, viure en un Col·legi Major, és un plus que s'afegeix a la formació acadèmica que proporciona la Universitat. Seguint la tradició salesiana, oferim formar a bons cristians i honrats ciutadans, com volia Don Bosco per a tots els joves que entraven a la seva casa i en qualsevol obra salesiana", comparteixen.

Aquelles famílies interessades en informació sobre com obtenir una plaça en el Major Don Bosco poden accedir a l'aplicació mòbil o poden posar-se en contacte amb la secretària (secretaria.sevillacmu@salesianos.edu o 954413061) i sol·licitar la documentació necessària amb els passos a seguir per a compartir un curs particular, que deixarà una petjada inesborrable en els col·legials, amb la celebració del 75 aniversari del Bosco.

 
 

 

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

52 directors participen en un curs de formació a Santiago de Compostel·la
8

ago

José Miguel Pérez, José Ropero, Javi Alcedo i Pedro Porto a les cases salesianes de Godelleta i Sanl ...
7

ago

Un dels monuments romans paleocristians més visitats, atesos pels salesians des de 1930.
6

ago

El Rector Major, don Ángel Fernández Artime, passa dos dies amb ells.
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat