ESP CAT/VAL
dissabte, 17 d'agost de 2019
Un mes intens en el tealogat salesià
Un mes intens en el tealogat salesià
- Per: Comunicació Teologat
11/02/2019 - 93 Visites


Exàmens, formació complementària, reflexió sobre la pastoral juvenil a partir del Sínode, col·laboradors en animació en diferents cases, celebració del dia del Carisma i participació en el tridu i festa de Don Bosco.

Gener va començar amb l'última setmana d'exàmens de Teologia, "el regal de reis amb el qual vam finalitzar el primer semestre d'estudi", afirmen els teòlegs salesians. Sense descans, van reprendre les classes i la formació complementària. Entorn a l'estudi de la història de a Congregació guiats per Graciliano González, amb l'evolució de les diferents versions de les Constitucions; i una àmplia reflexió sobre la Pastoral Juvenil a Espanya i el Sínode dels Joves amb Koldo Gutiérrez.

Escalfant motors per al gran dia, alguns germans van col·laborar en l'animació de diferents activitats pastorals i vocacionals: les jornades vocacionals de Salesians Arévalo, els Bons dies de les Salesianes de Plaça Castella, o les taules vocacionals de Salesians Atocha. A més d'animar i de la festa de Don Bosco de les nostres cases de pastoral.

Com a comunitat van participar en la trobada de la Família Salesiana de Atocha celebrant el Dia del Carisma i, també, en la celebració del tridu a Don Bosco al Santuari de Maria Auxiliadora d'Atocha, amb la participació de Don Stefano Martoglio, que es trobava de visita aquests dies en l'obra d'Atocha.

Com els propis teòlegs afirmen: "Un mes intens experimentant el carisma des de la formació i la pastoral!".
 

 

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

52 directors participen en un curs de formació a Santiago de Compostel·la
8

ago

José Miguel Pérez, José Ropero, Javi Alcedo i Pedro Porto a les cases salesianes de Godelleta i Sanl ...
7

ago

Un dels monuments romans paleocristians més visitats, atesos pels salesians des de 1930.
6

ago

El Rector Major, don Ángel Fernández Artime, passa dos dies amb ells.
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat