ESP CAT/VAL
dijous, 18 de juliol de 2019
Arrenca el Capítol Inspectorial a Martí Codolar
Arrenca el Capítol Inspectorial a Martí Codolar
- Per: Comunicació Social
27/12/2018 - 162 Visites


Se celebra la primera part del Capítol del 27 al 29 de desembre i la segona del 25 al 27 d'abril de el 2019.

Aquest matí ha començat el Capítol Inspectorial 19 (CI'19). A la sessió inaugural Ángel Asurmendi, Provincial de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, ha explicat als més de 140 participants que "el Capítol és una experiència important i significativa, no només per als que som aquí, sinó també per a tota la Inspectoria i la Congregació. Un Capítol Inspectorial pot impulsar els somnis carismàtics i portar-los molt lluny ".
 
Gran part dels salesians i diversos convidats laics van arribar ahir des de diversos punts de la geografia inspectorial. Va ser un moment emotiu i fraternal de trobada prèvia a abordar temes estratègics de la Congregació en aquest segon capítol que se celebra des de la unificació de les inspectories a Espanya el 2014.
 
El tema central a abordar pel CI'19, vinculat al CG28, serà respondre la qüestió: Quin salesià per als joves d'avui? Aquest objectiu principal estarà articulat en tres grups temàtics: Prioritats de la missió; Perfil del salesià i Compartir la missió i la formació amb els seglars.
 
D'altra banda, el CG28 s'ocuparà d'uns quants assumptes de naturalesa jurídica que fan referència a les Constitucions i als Reglaments Generals, a la vida de les inspectories i de les comunitats locals. Mentre que, a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, a més, es tractaran alguns punts assenyalats en el full de ruta de la unificació i reestructuració: funció de la comunitat religiosa a la casa, criteris per a la reducció de comunitats i criteris per a l'atenció a les cases sense comunitat.

Jordi Lleixà, Conseller Inspectorial explica que "ens posem en actitud d'escolta de la Paraula de Déu, què ens diu avui Déu a nosaltres, els salesians? I amb el tema que se'ns presenta, quin salesià per als joves d'avui ?, escoltarem a Déu a través dels joves, perquè Déu ens parla a través seu, sempre ho ha fet en tota la història de la nostra congregació. Per això serà important què ens diuen els joves d'avui, els joves actuals, els reals i què esperen i desitgen dels salesians, perquè Déu ens estarà parlant.

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Els visita una delegació austríaca per establir convenis de col·laboració que facilitin llocs de tre ...
 
Notícies Opinió

En el Dia Internacional del Treball reflexionem sobre el compromís de la Família salesiana amb el tr ...
ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat