ESP CAT/VAL
dijous, 19 de setembre de 2019
Arrenca el Capítol Inspectorial a Martí Codolar
Arrenca el Capítol Inspectorial a Martí Codolar
- Per: Comunicació Social
27/12/2018 - 206 Visites


Se celebra la primera part del Capítol del 27 al 29 de desembre i la segona del 25 al 27 d'abril de el 2019.

Aquest matí ha començat el Capítol Inspectorial 19 (CI'19). A la sessió inaugural Ángel Asurmendi, Provincial de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, ha explicat als més de 140 participants que "el Capítol és una experiència important i significativa, no només per als que som aquí, sinó també per a tota la Inspectoria i la Congregació. Un Capítol Inspectorial pot impulsar els somnis carismàtics i portar-los molt lluny ".
 
Gran part dels salesians i diversos convidats laics van arribar ahir des de diversos punts de la geografia inspectorial. Va ser un moment emotiu i fraternal de trobada prèvia a abordar temes estratègics de la Congregació en aquest segon capítol que se celebra des de la unificació de les inspectories a Espanya el 2014.
 
El tema central a abordar pel CI'19, vinculat al CG28, serà respondre la qüestió: Quin salesià per als joves d'avui? Aquest objectiu principal estarà articulat en tres grups temàtics: Prioritats de la missió; Perfil del salesià i Compartir la missió i la formació amb els seglars.
 
D'altra banda, el CG28 s'ocuparà d'uns quants assumptes de naturalesa jurídica que fan referència a les Constitucions i als Reglaments Generals, a la vida de les inspectories i de les comunitats locals. Mentre que, a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, a més, es tractaran alguns punts assenyalats en el full de ruta de la unificació i reestructuració: funció de la comunitat religiosa a la casa, criteris per a la reducció de comunitats i criteris per a l'atenció a les cases sense comunitat.

Jordi Lleixà, Conseller Inspectorial explica que "ens posem en actitud d'escolta de la Paraula de Déu, què ens diu avui Déu a nosaltres, els salesians? I amb el tema que se'ns presenta, quin salesià per als joves d'avui ?, escoltarem a Déu a través dels joves, perquè Déu ens parla a través seu, sempre ho ha fet en tota la història de la nostra congregació. Per això serà important què ens diuen els joves d'avui, els joves actuals, els reals i què esperen i desitgen dels salesians, perquè Déu ens estarà parlant.

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Coordinats pel delegat Francisco José Pérez l'equip inspectorial de Pastoral Juvenil es va reunir a ...
Hi han participat 36 delegats de 33 Inspectories: 5 d'Àfrica-Madagascar, 5 de Europa Central i del N ...
Des del mes de setembre fins a finals de novembre amb un pont més visible entre totes dues delegacio ...
Tenia 92 anys d'edat i havia complit, l'agost passat, els 65 de salesià.
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat