ESP CAT/VAL
dilluns, 21 de gener de 2019
Presentats els premis estatals d'Aprenentatge Servei 2018
Presentats els premis estatals d'Aprenentatge Servei 2018
- Per: Redacción.
08/05/2018 - 156 Visites


S'obri el termini de participació dels Premis ApS fins al 30 de setembre de 2018

Divendres passat 4 de maig es va obrir en Coslada la convocatòria dels premis nacionals Aprenentatge i Servei 2018, que es lliuraran en el municipi a la fi d'any en el marc de la XI Trobada Estatal i al que s'espera que acudisquen més de 500 participants de tota Espanya.

La Xarxa Espanyola d'Aprenentatge Servei junt l'ONG Eduque, i l'editorial Edebé són les impulsores d'aquests Premis que aconsegueixen la IV edició i volen reconèixer l'esforç dels centres educatius i vincular l'aprenentatge a accions concretes i de solidaritat. La convocatòria estarà oberta, fins al 30 de setembre, a centres d'Educació Infantil- Primària, Secundària-Batxillerat i Formació Professional, així com a entitats socials que estiguen desenvolupant pràctiques d'aprenentatge-servei a través de la web http://aprendizajeservicio.com/

El lliurament dels Premis tindrà lloc els dies 13 i 14 de desembre i cal destacar la presència de la professora María Nieves Tàpia, una de les majors expertes internacionals en matèria d'aprenentatge-servei, que està darrere del desenvolupament d'aquesta metodologia en el seu país, Argentina, on la legislació educativa integra de manera determinant l'aplicació del APS en tots els nivells del sistema educatiu.

També assenyalar dues novetats de les jornades ApS: La realització d'un networking entre professorat de centres educatius de Primària i Secundària, i la realització d'una trobada d'estudiants de Secundària, Batxillerat i FP que hagen participat en projectes de APS.

L'editorial Edebé lidera el mercat espanyol en l'aplicació del ApS en els seus materials educatius, ja que aquesta metodologia forma part del seu projecte editorial. En molts dels seus materials i llibres de text s'inclouen exemples de com aplicar a la vida real els coneixements que s'estan explicant en aqueixes pàgines. I s'incentiva als estudiants a engegar aquestes idees, per a aprendre a través de la posada en pràctica de la teoria.

Amb els Premis Aprenentatge Servei, edebé vol incentivar a les escoles, instituts i entitats al fet que presenten els projectes que estan duent a terme, per a compartir experiències i donar un valor extra a les activitats que realitzen els alumnes. Així s'evidencia l'impacte educatiu d'aquesta metodologia, s'estimula la seua implementació i es reconeix el treball d'educadors compromesos amb la millora social de l'entorn.

Vídeo resum Premis ApS

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

L'acte institucional se celebrarà aquest dissabte 19 de gener, a les 12:00, al Palau de Congressos d ...
Dins de diferents sessions impartides per responsables d'Emasesa i per educadors ambientals.
Aquesta convocatòria, amb tan sols catorze anys, servirà per a triar una sèrie de jugadores amb vist ...
A més de Jairo i Salvi, hi van estar presents tres il·lustres veterans com ara Pepe Mejías, Paco Bae ...
La comissió de preparació dels actes continua la planificació dels actes per al curs 2019-2020.
 
Notícies Opinió

4

ene

Benvolguts Reis Mags: Espero que en rebre aquesta estiguin bé. Jo, bé, gràcies a Déu.
Comunicar a la xarxa, un llenguatge per a tornar a aprendre.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2019
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat