L’aprenentatge constant, clau per a mantenir la competitivitat en la enginyeria.

14 octubre 2021

La formació contínua és clau per a donar resposta als reptes professionals del demà en un entorn cada vegada més canviant. I, en aquest sentit, el món universitari inverteix també cada vegada més esforços en desenvolupar una oferta que s’ajusti a las noves necessitats emergents. Conscients de què les organitzacions necessiten professionals en formació permanent per aprofitar les noves oportunitats del mercat, l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) ofereix una àmplia gamma de cursos perquè els enginyers i enginyeres puguin seguir creixent amb nous coneixements i habilitats, millorant així la seva competitivitat. Entre tots, destaquen els cursos en l’àmbit de la Direcció d’Operacions en la Indústria, que promouen el desenvolupament d’un perfil més estratègic dins de l’empresa i que donaran el tret de sortida aquest mes d’octubre.

Planificació, control de la cadena de subministrament i logística industrial

En un món cada vegada més global i digitalitzat, encara avui no existeixen professions que seran imprescindibles en el futur. Els professionals que estiguin preparats per afrontar el canvi són els qui millor aprofitaran les noves oportunitats del mercat. Amb aquesta idea, la EUSS va començar el passat 13 d’octubre amb el curs de Planificació, control de la cadena de subministrament i logística industrial, el primer en l’àmbit de Direcció d’Operacions en la Indústria que, a més, està bonificat per a empreses.

La formació, que consta de 24 sessions i que es perllongarà fins a gener de 2022, ofereix als participants aprendre a desenvolupar-se davant qüestions com el quadre de comandament, la planificació de la demanda, S & OP, la gestió de magatzems, el transport internacional o els Estàndards GS1 (codis de barres, comunicacions EDI, identificació RFID).

Més oferta de cursos en l’àmbit de la Direcció d’Operacions en la Indústria

Des de la EUSS tenen previstos dos cursos més en aquest àmbit, un al novembre i l’altre al gener. En el primer cas, se centrarà en la Direcció de la producció, que a més d’oferir una especialització en direcció d’operacions, ofereix una visió més estratègica de l’empresa en la resolució de problemes i desenvolupament de models, planificació agregada de la producció, planificació i càlcul de necessitats, enfocament i eines lean manufacturing 

L’últim curs en l’àmbit de la Direcció d’Operacions en la Indústria, sobre Compres i abastaments, tindrà lloc ja en 2022. En aquest es tractarà la funció de compres i abastaments, la generació de requeriments, la relació amb proveïdors o qualitat dels abastaments, entre altres aspectes. En tots els casos, les sessions tenen una durada de 55 minuts.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...