ESP CAT/VAL
diumenge, 20 d'agost de 2017
edebé en la IV Trobada Continental d'Escola Salesiana Amèrica a Colòmbia
- Per: edebé
19/05/2017 - 95 Visites


Va tenir lloc del 9 al 12 de maig al centre de Convencions Vila de Sales, proper a la ciutat de Medellín.

La IV Trobada Continental d'Escola Salesiana Amèrica (ESA IV) ha congregat més de 350 participants de tot el continent, procedents de 16 països.

Els assistents a les jornades són responsables de l'àmbit d'escoles de les inspectories de Salesians i Salesianes d'Amèrica, juntament amb alguns Inspectors i Inspectores, coordinats per l'equip del Dicasteri de Pastoral Juvenil i amb la participació de D. Miguel Ángel García Morcuende i el seu conseller Sr. Fabio Attard.
 
L'objectiu de la IV Trobada ha sigut traçar línies operatives concretes al voltant de les necessitats educatives actuals de les escoles salesianes al continent americà.
 
El Grup edebé va estar present, en la seva qualitat de patrocinador principal, a través de l'assistència dels equips d'edebé Brasil i edebé Espanya que van atendre els participants de llengua portuguesa i espanyola en un estand conjunt. Així mateix edebé, en col·laboració amb la coordinadora d'escoles de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, va impartir un dels cursos de formació, els ponents van ser Carles Rubio i Esteban Lorenzo, titulat "Un nou model d'escola digital: continguts i plataformes digitals per transformar les aules" i que va despertar gran interès.
 
També va tenir una destacada participació en el ESA IV el director general del Grup edebé, Antonio Garrido. Va mantenir reunions amb els màxims representants de les inspectories participants per estimular i potenciar diferents projectes editorials que en aquests moments s'estan desenvolupant a Llatinoamèrica, especialment a Mèxic, Brasil, Colòmbia, Perú i diferents països de l'Amèrica Central, i per encoratjar nous projectes de col·laboració entre escoles salesianes d'Amèrica i el grup edebé. 

En el marc d'aquestes jornades edebé va ratificar amb el secretari general, Óscar Pérez Sayago, l'acord de col·laboració amb la Confederació Interamericana d'Educació Catòlica. L'organització catòlica en aquests moments està preparant el seu 25è Congrés, que se celebrarà al mes de gener de 2018, a la ciutat de Bogotà (Colòmbia), i reunirà professionals de l'educació de tot el continent.

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

9

ago

De l'1 al 8 d'agost per conèixer els llocs salesians i agrair els 100 anys de la presència.
6

ago

Les Filles de Maria Auxiliadora d'Espanya s'han constituït com a una única inspectoria.
4

ago

El Premi pretén guardonar i donar a conèixer projectes de promoció de valors socials realitzats per ...
4

ago

Del 31 de juliol al 3 d'agost es va dur a terme a Roma la Visita de Conjunt de la Regió Mediterrània ...
 
Notícies Opinió

2

ago

Article de opinió del salesià Josan Montull.
Article publicat a Odisur sobre la figura de don José Gálvez Ginachero.
Editorial publicada per l'Agència de Notícies Salesianes (ANS).
Article d'opinió del salesià Vicente Serrano Enguix.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
8

may

Article d'opinió de Xavier Torregrosa Escoda.
Article d'opinió de Pilar Noriko Yonamine Moreno, tècnica d'Educació per al Desenvolupament i la Ciu ...
ver más
 

Dosatic S.L. © 2017
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat