10 anys d’una història d’agraïments a Salesians Cádiz

11 diciembre 2020

Per Marco Vázquez

Segons anem creixent i madurant amb experiències de tota mena, ens anem adonant que a la vida van perdent força els moments especials, brillants i culminants en favor dels moments senzills i quotidians; aquestes trobades íntimes amb gent de confiança, la satisfacció d’una tasca ben feta o l’escalfor i afecte dels nostres.

És cert que la platja és plena de grans de sorra, de la mateixa manera que la vida està plena d’instants i encara que agraïm les bones i grans celebracions, també són necessàries i tonificadoras les pauses serenes en aquesta platja plena de petits moments.

La casa de Cádiz celebra una d’aquestes efemèrides que reuneixen i justifiquen aquests grans esdeveniments. No obstant això, 10 anys de vida de la devoció a Virgen de la Concepción, estan plenes de resar rosaris, de confidències als seus peus, de centenars i milers de sospirs que són instants que han donat vida a tots els qui s’han acostat a la seva mirada.

Si bé la devoció a Maria estava ben arrelada ja a la casa de Cádiz i al barri amb advocacions que, com un jardí ben regat i cuidat, desprenen al seu pas fragàncies i colorit sense igual; María Santísima de la Concepción ve a donar plenitud i riquesa a un cor creient que com a terra fèrtil, concedeix fruits de misericòrdia i caritat.

Qui sentint la Paraula, s’identifica amb ella fins al punt que la fa en el seu si carn de la seva carn per la gràcia de l’Esperit, ens marca amb senzillesa la senda que tots els seguidors de Jesús de Natzaret hem de seguir. Sensibles a la veu de Déu en les nostres vides, fent un espai profund perquè penetri i la llavor de la fe pugui créixer robusta.

Estem de festa, estem de celebració i les millors gales serveixen per mostrar l’amor que hi ha al nostre interior. Tota una història, la història de l’Església des del seu naixement fins als nostres dies, són una prova impecable per comprovar la riquesa que ha significat la presència de Maria en la nostra existència. Donem gràcies a Déu per la companyia de Maria en el nostre camí i donem gràcies a Déu per aquests deu anys de regals al seu pas. Resem junts perquè com a millor regal en aquesta festa, puguem oferir un cor generós que s’entrega als més pobres: aquesta és la major garantia de fondària i continuïtat d’aquesta estimada devoció.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...